205 _____ Czerwone winko czosnkowe ______ ma silne właściwości
- grzybobójcze
- bakteriostatyczne
- bakteriobójcze
- wzmacnia system odpornościowy
- usuwa nadmiar soli z organizmu
- poprawia przemianę materii
- niszczy pasożyty,
- oczyszcza krew
- obniża ciśnienie
- działa anty-nowotworowo
- delikatnie oczyszcza organizm ze szkodliwych osadów
- wzmacnia naczynia krwionośne i serce
- jest pomocne w leczeniu chorób górnych dróg oddechowych, przeziębieniu, anginie i grypie
- bakteriostatyczne
- bakteriobójcze
- wzmacnia system odpornościowy
- usuwa nadmiar soli z organizmu
- poprawia przemianę materii
- niszczy pasożyty,
- oczyszcza krew
- obniża ciśnienie
- działa anty-nowotworowo
- delikatnie oczyszcza organizm ze szkodliwych osadów
- wzmacnia naczynia krwionośne i serce
- jest pomocne w leczeniu chorób górnych dróg oddechowych, przeziębieniu, anginie i grypie
Sposób przygotowania:
12 ząbków krajowego czosnku obrać i pokroić na ćwiartki, zalać ½ litra dobrego, gronowego czerwonego wytrawnego lub półwytrawnego wina.
Pozostawić do maceracji w szklanym słoiku w miejscu słonecznym, np. na oknie na okres 2 tygodni.
2-3 razy dziennie wstrząsać
Po 2 tygodniach przecedzić, przelać do szklanej ciemnej butelki.
Dawkowanie:
Przyjmować 3 razy dziennie łyżeczkę mikstury. Kuracje można powtórzyć po 6 miesiącach.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz