sobota, 5 grudnia 2015

136 _____ Trzydniowy detoks organizmu
---------------------------------------- trochę wiosny zimą z tym detoksem :::}}}
albo czekamy do wiosny.
DZIEŃ PIERWSZY ________________
_______ Śniadanie – 1/2 szklanki truskawek, 1/2 jabłka, 1 pomarańcza: pokrój na kawałki, wymieszaj i zjedz w formie sałatki lub wrzuć do blendera i zmiksuj na mus.
_______Poranna przekąska – zielona herbata z cytryną (bez cukru).
_______Lunch – świeża sałatka bez sosu lub kubek zupy warzywnej.
_______Obiad – 85 gramów makaronu pełnoziarnistego, 1/2 szklanki sosu marinara, czosnek.
_______Wieczorna przekąska – koktajl owocowy zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 banana i kostek lodu.
DZIEŃ DRUGI ___________________
_______Śniadanie – koktajl owocowy zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 szklanki jagód, 1/2 szklanki malin i kostek lodu.
_______Poranna przekąska – zielona lub ziołowa herbata z cytryną (bez cukru).
_______Lunch – 1 szklanka zupy warzywnej, jogurt naturalny z 1/2 banana.
_______Obiad – 1/2 szklanki brązowego ryżu, 2 szklanki szpinaku, 80g pieczonej ryby.
_______Wieczorna przekąska – koktajl zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 banana i kostek lodu.
DZIEŃ TRZECI ____________________
______Śniadanie – 1 szklanka owsianki, 1/2 łyżki siemienia lnianego, chude mleko, brązowy cukier.
______Poranna przekąska – koktajl owocowy przygotowany z 1/2 szklanki jagód, 1/2 jabłka i kostek lodu.
______Lunch – Świeża sałatka, bez sosu.
______Obiad – 80 gramów pełnoziarnistego makaronu z 1/2 szklanki sosu marinara i czosnkiem.
______Wieczorna przekąska – Surowa marchewka pokrojona w słupki i 1 łodyga selera naciowego.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz